Галерија Дома > Films - 1980s > Screen Captures > Australia Screen Captures (1989)
Кликни за целосна големина на сликата
A038.JPG A039.JPG A040.JPG A041.JPG
Отцени го фајлот (Нема отценки)
Ѓубре
Лошо
Не е добро
Добро е
Многу добро
Одлично е
Одбери јазик (Choose language):