Галерија Дома > Films - 1980s > Screen Captures > A Chorus of Disapproval Screen Captures (1988)
Кликни за целосна големина на сликата
chorus00018.jpg chorus00039.jpg chorus00044.jpg chorus00057.jpg
Отцени го фајлот (Нема отценки)
Ѓубре
Лошо
Не е добро
Добро е
Многу добро
Одлично е
Одбери јазик (Choose language):