Галерија Дома > Awards and Events > Miscellaneous Events > Berlin Film Festival 2011 Press Conf and Photocall for Margin Call (2-11-11)
Кликни за целосна големина на сликата
jeremy-irons-margin-call-photocall-berlin-film-festival-2-11-11-012.jpg jeremy-irons-margin-call-photocall-berlin-film-festival-2-11-11-013.jpg jeremy-irons-margin-call-photocall-berlin-film-festival-2-11-11-014.jpg jeremy-irons-margin-call-photocall-berlin-film-festival-2-11-11-015.jpg
Отцени го фајлот (Нема отценки)
Ѓубре
Лошо
Не е добро
Добро е
Многу добро
Одлично е
Одбери јазик (Choose language):