Галерија Дома > Awards and Events > Awards > The Channel 4 Awards
Кликни за целосна големина на сликата
channel4-small029.jpg channel4-small030.jpg channel4-small041.jpg channel4-small043.jpg
Отцени го фајлот (Нема отценки)
Ѓубре
Лошо
Не е добро
Добро е
Многу добро
Одлично е
Одбери јазик (Choose language):